UNIUNEA NATIONALA a AGENTILOR IMOBILIARI.

UNIUNEA NATIONALA a AGENTILOR IMOBILIARI.
UNAI

sâmbătă, 4 iunie 2011

UNAI - COMUNICATE de PRESA


COMUNICAT DE PRESA




Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari (UNAI ), supune atentiei publice urmatoarele propuneri de imbunatatire a mediului economic si de afaceri din Romania, in vederea urgentarii depasirii crizei prin care trece tara noastra:


Dezvoltarea unui program de actiune care sa impiedice monopolizarea pietei imobiliare locale si nationale de catre grupuri de interese.


Lansarea in mass-media, de catre aceste grupuri de interese, sub paravanul necesitatii profesionalizarii serviciilor, a unor subiecte de genul “contracte comune standardizate” si a unor “practici operationale standardizate” constituie de fapt premisele unor asocieri de tip cartel.


Solicitam institutiilor Statului sa nu se lase manipulate de catre aceste grupuri de interese in directia intaririi unor practici anticoncurentiale deja existente in piata, prin emiterea unor acte normative de natura a le consolida pozitia dominanta din piata.


Pozitia dominanta din piata a unora dintre operatorii imobiliari duce la cresterea artificiala a costului serviciilor pentru consumatori, nu intotdeauna justificata prin calitatea serviciilor prestate.


Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari acorda intregul sau sprijin institutiilor Statului oferind asistenta si expertiza pe care o detine, in procesul de elaborare a unor acte normative, in asa fel incat acestea sa nu dauneze mediului de afaceri .




Semnat
Presedinte Mariana Iancu


contact
Tel. 0722344161 - presedinte
Tel. 0747058899 – prim vice presedinte
Email. uniuneanationala@gmail.com
Info www.unairomania.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu